Mijn leven stond op de kop

Het laatste bericht dat ik hier schreef was voor haar zelfmoordpoging. U leest het goed, mijn vriendin heeft op 25 augustus 2018 haar polsen doorgesneden en mijn leven heeft flink op de kop gestaan.

Ik heb nu mijn leven weer aardig op de rit maar mijn gewicht is niet op de rit. Ik ben 109,8 kilo zwaar en dat is veel te veel. Mijn BMI is 34.33 dus
obeseĀ  klasse 1.

Ik heb net weer even zitten rekenen en een van mijn doelstellingen was 96 kilo halen, nu weet ik ook weer waarom! Want dan heb ik namelijk ernstig overgewicht in plaats van obese klasse 1 te zijn.

110 kilo – 96 kilo is een verschil van 14 kilo. Dat zal een flinke dobber worden maar ik ga er weer alles aan doen om gezond te worden. Dat is ook voor mijn hersenen beter. Ik merk dat het zwaar zijn mijn gezondheid en mijn kwaliteiten schaad!

Mocht u trouwens willen weten hoe het nu mijn mijn vriendin gaat? Ze heeft langere tijd bij de Bavo Europoort in Rotterdam gewoond zodat ze de therapie en aandacht kreeg die zij nodig had.

En nu is zij uitbehandeld bij de Bavo en woont zij begeleid zodat ze haar leven weer op de rit kan krijgen. En ik… ik woon sinds haar zelfmoordpoging niet meer samen. Ik heb erg lang geleden onder haar depressies en inactieve leven. Nu woon ik samen met onze 4 katten en probeer ik het beste van het leven te maken.


Dit bericht is geplaatst in Afvallen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie