Ik word steeds dikker

Ik probeer iets meer op mijn eten te letten, niet meer regelmatig uit eten te gaan. Niet meer naar de fast food ketens maar toch blijf ik dikker worden sinds ik insuline gebruik. Dat is inmiddels al zo ernstig dat ik in een gevaarlijke fase ben gekomen met mijn gewicht.

Ik heb gisteren voor het eerst weer een kwartier op de hometrainer gezeten en gestopt toen het zweet echt van mijn lichaam af droop. Ondanks dat ik een ventilator op mijn lichaam had gezet, was het verschrikkelijk warm en onaangenaam op de hometrainer. Toch zal ik moeten doorzetten anders zal ik niet veel ouder worden, ik merk steeds meer ongemakken zoals niet eens meer fatsoenlijk overeind kunnen komen van de bank omdat ik zo verschrikkelijk zwaar ben geworden.

Dit bericht is geplaatst in Afvallen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie