Ik kan gewoon niet afvallen

Ik kan gewoon niet afvallen, ik ben verslaafd aan eten en als ik eten zie dan moet het mijn mond in.
Gisteren heb ik een mixed grill gegeten en als mijn vriendin mij niet had tegengehouden dan had ik 1 kilo vlees a 30 euro besteld.

Er zit iets mis in mijn hoofd waardoor ik altijd maar meer eten wil, zelfs terwijl ik dit schrijf wil ik eten pakken.
Ik heb jicht en diabetes en ondanks dus de beperkingen die ik heb wil ik nu een paar roze koeken mijn strot in stampen. Ik heb namelijk een klein beetje honger. Op mijn werk eet ik zo vaak mogelijk een lekkere frituursnack (Want dat is het enige wat Sandra niet kan verzieken).

Ik wil bewegen maar het is me te koud, te warm, maar eigenlijk wil ik gewoon niet alleen naar buiten en mijn vriendin heeft een angststoornis waardoor zij ook niet naar buiten durft dus we zijn allebei gehandicapt. Als we dan een keertje buiten zijn, dan gaat het ook niet goed want zij kan maar enkele meters lopen omdat ze altijd last van haar voeten heeft.

Ik zit in een cirkel die ik zelf veroorzaak maar afvallen zit er gewoon niet in. Ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan maar ik zou het graag oplossen maar het lukt mij niet. Gewoon weg lukt niet. Ik ben overigens in 1 jaar tijd veel zwaarder geworden, ik spuit nu ook insuline, dat moest al maar het is alleen maar erger geworden. Alles is erger, een vieze dikke oude vent ben ik geworden zonder enige zelfdiscipline!

Dit bericht is geplaatst in Afvallen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie