Het gaat een stuk beter

Ik heb ruim een jaar met mijn gezondheid gekwakkeld door diabetes maar ik kom langzaam maar zeker weer in goede gezondheid terecht. Ik slik dagelijks mijn medicijnen tegen hoge bloeddruk en diabetes waardoor ik mezelf beter voel.

Sinds de diagnose diabetes ben ik gestopt met normale cola drinken en dat scheelt heel erg veel. Mijn gewicht gaat niet langer meer omhoog. Ik probeer als ik laat in de avond honger heb, ook niets meer te eten.

Ook probeer ik overdag minder luxe en grote broodjes te eten maar te genieten van 2 of 3 boterhammen met kaas. Dat zijn allemaal manieren om minder kcal naar binnen te eten en dus ook minder kilo’s aan te komen. Ik ben nog steeds niet afgevallen maar ook geen gram meer aangekomen.

Ik heb nu een maand vakantie, tijdens mijn vakantie ga ik veel wandelen, ook al zal het niet altijd droog zijn. Ook als het regent, zal ik mezelf erop kleden en toch mijn dagelijkse uurtje wandelen doen. Zo hoop ik mijn kilo’s eindelijk kwijt te raken en te kunnen zeggen: Ik ben dunner!

 

Dit bericht is geplaatst in Afvallen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie