Chocolade eten

Gisteren heb ik 100 gram chocolade opgegeten maar ook 80 minuten gefietst. Ik vraag mezelf af, of die reep chocolade wel verdwenen is of dat ik nog meer had moeten fietsen om deze reep chocolade aan energie weer kwijt te fietsen.

Vandaag is de 4e dag dat ik met de fiets naar mijn werk ga, het stuk van 6 kilometer voelt nog steeds niet vertrouwd en ik raak nog behoorlijk buiten adem van dit stuk fietsen maar ik voel mezelf wel beter dan op de eerste dag op de fiets naar mijn werk.

Op de tweede dag had ik enorm verzuurde benen na opstappen op de fiets maar die verzuring is gelukkig helemaal weg.
Wel moest ik gisteren op de terug weg een stuk lopen omdat mijn bloedsuiker niet goed zat en ik een gevaar op de weg zou zijn als ik verder zou fietsen. Na 2 bananen en een koek en 30 minuten aan de zijlijn wachten kon ik weer op de fiets stappen.

Vandaag is de 4e dag dat ik naar mijn werk fiets en ik heb een flinke zadelpijn maar mijn ervaring is dat zadelpijn na een aantal weken niet meer gevoeld word. Wel vraag ik mezelf af hoeveel gewicht het fietsje maximaal kan houden, ik ben niet bepaald licht en misschien dondert de fiets een van deze dagen uit elkaar door mijn overgewicht.

Tot die tijd probeer ik het goed vol te houden om iedere dag op de fiets naar mijn werk te gaan. Niet omdat het leuk is maar het OV komt niet meer bij mijn werk. Het OV brengt je immers op tijden dat je ergens niet wilt zijn op plekken waar je niet wilt zijn.

Dit bericht is geplaatst in Afvallen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie